Centrul rezidential de varstnici Papi Sante, Tarlungeni, BRASOV

Poziţionat intr-o zonă in care aerul curat de munte creează cadrul ideal pentru relaxare, căminul nostru vă oferă toate cele necesare pentru o viaţă liniştită, lipsită de probleme.

Centrul de seniori PAPI SANTE din Brașov, Tărlungeni este situat la o distanță de 8 km de Brașov, la poalele munților Ciucaș,într-o zona deosebit de liniștită și de însorită.

Căminul de seniori a fost deschis din dorința noastră de a oferi o soluție cât mai potrivitș pentru îngrijirea persoanelor vârstnice care nu mai pot să se descurce singure, persoanelor suferinde de afecțiuni degenerative sau persoanelor care sunt dornice de socializare. Am conceput un ansamblu de conviețuire unde experiența, devotamentul și grija personalului medical și socio-uman asigura confortul tuturor rezidenților și liniștea de care aceștia au nevoie.

Locul unde se afla căminul de seniori este ideal pentru seniori. Ei vor fi foarte atent îngrijiți, personalul specializat se vă ocupa în permanenta de întreținerea condiției medicale, fizice, psihice și spirituale. Locația este menita să asigure liniștea și confortul de care beneficiarii au nevoie. Dotarea și amenajarea casei respecta standardele de calitate de care un rezident are nevoie în vederea menținerii calității vieții, fară însă a avea vreo legătură cu saloanele reci ale spitalelor sau cu noțiunea de "azil".