Centrul rezidential de varstnici Papi Sante, Tarlungeni, BRASOV

Suntem poziţionaţi în centrul ţării, într-o zonă liniştită şi foarte aproape de Braşov, în mijlocul naturii. Poziţionat intr-o zonă in care aerul curat de munte creează cadrul ideal pentru relaxare, căminul nostru vă oferă toate cele necesare pentru o viaţă liniştită, lipsită de probleme.

Dotările şi serviciile noastre sunt la cel mai înalt standard.

Centrul de batrani PAPI SANTE din Brasov, Tarlungeni este situat la o distanta de 8 km de Brasov, la poalele muntilor Ciucas,intr-o zona deosebit de linistita si de insorita.

Caminul de batrani a fost deschis din dorinta noastra de a oferi o solutie cat mai potrivita pentru ingrijirea persoanelor varstnice care nu mai pot sa se descurce singure, persoanelor suferinde de afectiuni degenerative sau persoanelor care sunt dornice de socializare. Am conceput un ansamblu de convietuire unde experienta, devotamentul si grija personalului medical si socio-uman asigura confortul tuturor rezidentilor si linistea de care acestia au nevoie.

Locul unde se afla caminul de batrani este ideal pentru seniori. Ei vor fi foarte atent ingrijiti, personalul specializat se va ocupa in permanenta de intretinerea conditiei medicale, fizice, psihice si spirituale. Locatia este menita sa asigure linistea si confortul de care beneficiarii au nevoie. Dotarea si amenajarea casei respecta standardele de calitate de care un rezident are nevoie in vederea mentinerii calitatii vietii, fara insa a avea vreo legatura cu saloanele reci ale spitalelor sau cu notiunea de "azil".