Centrul de seniori PAPI SANTE din Brașov, Tărlungeni este situat la o distanță de 8 km de Brașov, la poalele munților Ciucaș,într-o zona deosebit de liniștită și de însorită.

Căminul de seniori a fost deschis din dorința noastră de a oferi o soluție cât mai potrivitș pentru îngrijirea persoanelor vârstnice care nu mai pot să se descurce singure, persoanelor suferinde de afecțiuni degenerative sau persoanelor care sunt dornice de socializare. Am conceput un ansamblu de conviețuire unde experiența, devotamentul și grija personalului medical și socio-uman asigura confortul tuturor rezidenților și liniștea de care aceștia au nevoie.

Locul unde se afla căminul de seniori este ideal pentru seniori. Ei vor fi foarte atent îngrijiți, personalul specializat se vă ocupa în permanenta de întreținerea condiției medicale, fizice, psihice și spirituale. Locația este menita să asigure liniștea și confortul de care beneficiarii au nevoie. Dotarea și amenajarea casei respecta standardele de calitate de care un rezident are nevoie în vederea menținerii calității vieții, fară însă a avea vreo legătură cu saloanele reci ale spitalelor sau cu noțiunea de "azil".

La Centrul de îngrijire persoane vârstnice Papi Sânte, beneficiarul se poate bucura de o îngrijire corespunzătoare gradului de dependenta și-i pot fi satisfăcute nevoile vieții cotidiene. În căminul nostru de seniori , toți cei dragi dumneavoastră vor avea parte de cazare, condiții deosebite de trai, supraveghere medicala și sociala, meniu zilnic sănătos, adaptat în funcție de indicațiile medicale de specialitate, terapii ocupaționale și activități diverse menite să-i stimuleze cognitiv și fizic, toate acestea stabilite de un plan de intervenție ce vă fi elaborat după admiterea în centru în funcție de afecțiunile fizice, psihice sau motorii.

În zilele cu soare și vreme frumoasa se pot relaxa în curte, având posibilitatea să desfășoare activități de socializare sau relaxandu-se pe banca la aer curat.

Centrul rezidențial pentru varsnici Papi Sânte este un loc de tratament și îngrijire, dar nu spital, un loc de odihna și de petrecere a timpului liber prin divertisment și activități recreative. Ne remarcam prin condițiile oferite seniorilor și prin serviciile prestate la standarde de calitate ce pot satisface nevoile reale ale rezidenților.

Situat într-o zona înconjurată de munți și pădure și totuși aproape de oraș, avem avantajul să oferim rezidenților condițiile unui trai curat și liniștit și totuși neizolat. Modul de viață de care au parte la noi îi fereste de grijile specifice vârstei, dar nu-i privează de independența de care au nevoie.